We Love Drupal

 

Fost Plus

Fost Plus staat in voor de promotie, coördinatie en financiering van de selectieve inzameling, sortering en recyclage van huishoudelijk verpakkingsafval in België. Wax staat in voor deze digitale vertaling.

Jean Galler

Jean Galler is een Belgische chocolatier met sterke internationale reputatie. Sinds 1976 ontwerpt hij met behulp van de beste grondstoffen smaakvolle kwaliteitsproducten. Wax ontwerpt met de beste tools zijn smaakvolle digitale verlangens.

SWDE

De Société wallonne des eaux (SWDE) is al meer dan een eeuw de belangrijkste openbare maatschappij voor productie en distributie van drinkwater in het Waalse gewest. Het bedrijf voorziet meer dan 2,4 miljoen consumenten van drinkwater. Wax voorziet hun nieuwe digitale klantenportaal.

Strategy
#COMMUNITYUNDERSTANDING #TARGETGROUPS #TONEOFVOICE #CHANNELS #YEARPLAN

Onze passie: het creëren van 'customer love stories' en het uitwerken van strategieën om uw verhaal online te vertellen. Meer nog, we zijn een team van sales- en performance driven marketeers die de visie ‘Digital That Sells' hoog in het vaandel dragen!

Content
#FACEBOOK #TWITTER #BLOGCONTENT #COMMUNITYMANAGEMENT #NEWSLETTER

To share, or not to share, that's the question! Onze copywriters en Community Managers zijn gepassioneerde bloggers die het verschil maken door hun liefde voor programmatie. En dat merk je: ze weten het engagement van uw community tot een hoogtepunt te brengen!

Drupal Sites
#DRUPAL 7&8 #HIGH-TECH-MEETS-PERFORMANCE #SALESBOOST #CREATIEF

De know-how die we opdoen op grote projecten (SWDE, AG Inurance, L'Oréal) passen we ook toe op kleinere projecten: zo kunnen we betaalbaar het beste uit Drupal aanbieden.
We volgen continu de nieuwste evoluties (DrupalCon & co) & werken met Certified Drupal programmeurs en zijn Drupal Partner.

Traffic Boost
#GOOGLE SEO #GOOGLE SEA #FACEBOOK ADVERTISING #E-MAIL MARKETING #AFFILIATE

Bij Wax Interactive zit een team van een 30tal marketeers, creatieve designers, Drupal wizards én een volledig promo team om uw site te laten scoren op alle digitale kanalen.
Onze uitdaging? Van uw nieuwe site een saleskanon maken! (maar mét sexy design & de nodige gebruiksvriendelijkheid & leuke, vlotte content).

 

Tell us your story

Wanneer past het voor u om eens een half uurtje rond de tafel te zitten?

Niet de zoveelste agency presentatie, maar een leuke brainstorm over hoe u via een performante Drupal site uw doelgroep beter kan informeren & converteren naar leads. 

Baat het niet, dan schaadt het niet. Misschien komen er wel enkele heel leuke ideetjes naar boven?

 

PS: We bezorgen jullie ook een full digital scan van jullie huidige online aanpak (website, sociale media, nieuwsbrief,...) en maken een benchmark met 3 concullega’s naar keuze!